Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği yürekin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu ovamızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

çoğu kez yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis şiddetli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek değerlidir.

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için bili örtmek yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış Yangın Kapısı bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli hava oluşturur.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının ne açıldığını tayin etmek gerekir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page